Tamplarie PVC

Principalele caracteristici ale PVC-ului il recomanda ca un material extrem de durabil care ofera importante beneficii atat economice cat si ecologice.

Fata de tamplaria clasica din lemn, cand vine vorba de aluminiu sau PVC vom observa o crestere a confortului termic cu peste 30%, scaderea nivelului de zgomot cu peste 40%, o intretinere mult mai usoara si etanseitate durabila.

Nu este permisa dezvoltarea mediilor bacteriologice pe acest tip de material, fiind recomandat in spitale, industria alimentara,etc.

Distribuie Tweet Pin it

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Gerald’s Hotel-un proiect deosebit

02/03/201502/03/2015
Iata cum un spațiu banal poate fi transformat spectaculos și te vei convinge că un artist poate să-ți creeze lucrări frumoase, dar și funcționale. Despre ce este vorba? Despre restaurantul unui hotel, mai exact Gerald’s Hotel din Rădăuți, județul Suceava care s-a dorit a fi extins. Mai multe informatii in urmatorul articol... Click aici:

Primul hotel al brandului Mercure, parte a lanţului Accor – Mercure Bucharest City Center

02/03/2015
În urma unei investiţii de 9 milioane de euro, pe 17 noiembrie, în centrul Bucureştiului s-a deschis primul hotel al brandului Mercure. Mercure este unul dintre brandurile grupului Accor ce cuprinde hoteluri non-standardizate care înglobează standardele internaţionale cu specificul local. Mai multe informatii pe: Click aici  

Hotel Mercure – Wall Street

02/03/2015
Mercure Bucharest City Center, situat langa Calea Victoriei, are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness. Cititi mai multe informatii in urmatorul material. Click aici: