Centrul de Sprijinire a Afacerilor Siriului

Birouri

Beneficiar: SIRIULUI RESIDENCE

Arhitectura: ZEBRA 3 & POINT ZERO, arh. Alexandru CALIN, arh. Vlad DRAGHESCU, arh. Toader POPESCU.

Executant fatade: MOLDIVARS

Amplasament: str. Siriului nr. 22-26, sect. 1, Bucuresti.

Date tehnice: constructie birouri, S+P+5E+6 retras, Hmax=25 m, Sd=5070 mp

-Pereti cortina structurali, parasolare orizontale din aluminiu,finuri verticale din sticla,finisaje si compartimentari interioare,pardosea din sticla, placari din sticla, balustrade din sticla,fatade cu termosistem, placare ventilata cu HPL si material compozit.

distribuie Tweet Pin it

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Gerald’s Hotel-un proiect deosebit

02/03/201502/03/2015
Iata cum un spațiu banal poate fi transformat spectaculos și te vei convinge că un artist poate să-ți creeze lucrări frumoase, dar și funcționale. Despre ce este vorba? Despre restaurantul unui hotel, mai exact Gerald’s Hotel din Rădăuți, județul Suceava care s-a dorit a fi extins. Mai multe informatii in urmatorul articol... Click aici:

Primul hotel al brandului Mercure, parte a lanţului Accor – Mercure Bucharest City Center

02/03/2015
În urma unei investiţii de 9 milioane de euro, pe 17 noiembrie, în centrul Bucureştiului s-a deschis primul hotel al brandului Mercure. Mercure este unul dintre brandurile grupului Accor ce cuprinde hoteluri non-standardizate care înglobează standardele internaţionale cu specificul local. Mai multe informatii pe: Click aici  

Hotel Mercure – Wall Street

02/03/2015
Mercure Bucharest City Center, situat langa Calea Victoriei, are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness. Cititi mai multe informatii in urmatorul material. Click aici: