Fatade ventilate HPL

Placajele HPL sunt destinate placarilor de pereti la exterior si interior, realizarii de pereti separatori si mobilier specializat. Placajul HPL  este destinat aplicatiilor in mediul exterior, ca de exemplu: – placaje pentru fatade ventilate inclusiv la cladiri modernizate sau renovate.

 

Sistemele de fixare si prindere specifice permit un montaj rapid si estetic al placilor.Margini de acoperisuri, placarea balcoanelor si aticelor, copertine, chioscuri, statii de asteptare pentru mijloace de transport in comun, mobilier de gradina.

Distribuie Tweet Pin it

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Gerald’s Hotel-un proiect deosebit

02/03/201502/03/2015
Iata cum un spațiu banal poate fi transformat spectaculos și te vei convinge că un artist poate să-ți creeze lucrări frumoase, dar și funcționale. Despre ce este vorba? Despre restaurantul unui hotel, mai exact Gerald’s Hotel din Rădăuți, județul Suceava care s-a dorit a fi extins. Mai multe informatii in urmatorul articol... Click aici:

Primul hotel al brandului Mercure, parte a lanţului Accor – Mercure Bucharest City Center

02/03/2015
În urma unei investiţii de 9 milioane de euro, pe 17 noiembrie, în centrul Bucureştiului s-a deschis primul hotel al brandului Mercure. Mercure este unul dintre brandurile grupului Accor ce cuprinde hoteluri non-standardizate care înglobează standardele internaţionale cu specificul local. Mai multe informatii pe: Click aici  

Hotel Mercure – Wall Street

02/03/2015
Mercure Bucharest City Center, situat langa Calea Victoriei, are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness. Cititi mai multe informatii in urmatorul material. Click aici: