Despre noi

MOLDIVARS este formata dintr-o echipa de ingineri, proiectanti, alpinisti utilitari si personal cu experienta de peste 18 ani in domeniul Peretilor Cortina, tamplarie din aluminiu, PVC, lemn placat cu aluminiu. Misiunea noastra este de a oferi calitate lucrarilor executate, de a raspunde cu exigenta tuturor cerintelor de pe piata fie ca vorbim despre interiorul sau exteriorul unei cladiri si a oferi beneficiarului un raport optim privind calitatea si pretul.                                                                                                                        

SF_MOLDIVARS_INT_Zona de lucru_3 SF_MOLDIVARS_INT_Zona de lucru_2 SF_MOLDIVARS_INT_Zona de asteptare_2 SF_MOLDIVARS_INT_Zona de asteptare_1 SF_MOLDIVARS_INT_Sala consiliu_2

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development

Gerald’s Hotel-un proiect deosebit

02/03/201502/03/2015
Iata cum un spațiu banal poate fi transformat spectaculos și te vei convinge că un artist poate să-ți creeze lucrări frumoase, dar și funcționale. Despre ce este vorba? Despre restaurantul unui hotel, mai exact Gerald’s Hotel din Rădăuți, județul Suceava care s-a dorit a fi extins. Mai multe informatii in urmatorul articol... Click aici:

Primul hotel al brandului Mercure, parte a lanţului Accor – Mercure Bucharest City Center

02/03/2015
În urma unei investiţii de 9 milioane de euro, pe 17 noiembrie, în centrul Bucureştiului s-a deschis primul hotel al brandului Mercure. Mercure este unul dintre brandurile grupului Accor ce cuprinde hoteluri non-standardizate care înglobează standardele internaţionale cu specificul local. Mai multe informatii pe: Click aici  

Hotel Mercure – Wall Street

02/03/2015
Mercure Bucharest City Center, situat langa Calea Victoriei, are 114 camere si gazduieste un restaurant, trei sali de conferinta, un business corner si un centru de fitness. Cititi mai multe informatii in urmatorul material. Click aici: